Ziraat Bankası’nın 2010 yılı faaliyet sonuçlarını açıklayan Genel Müdür Can Akın Çağlar, geçen yıl 74 şube açıp Türkiye genelinde toplam bin 379 şubeye ulaştıklarını ifade etti.
Bu şubelerin 420 tanesinin bulunduğu yerde başka bankaların bulunmadığını kaydeden Çağlar, 22 bin 800 kişiyle çok verimli bir çalışma sürdürdüklerini dile getirdi.
2011 yılında 4515 kişiyi işe almayı düşündüklerinin altını çizen Çağlar, halen 17 ülkede 76 noktada faaliyet gösterdiklerini, önümüzdeki günlerde 18’inci ülke olarak Kosova’yı ilave edeceklerini ve bu ülkede 2 şube açacaklarını bildirdi.
Son 7 yıldır Türkiye’nin en karlı bankası olduklarını savunan Can Akın Çağlar, 2010 yılında yaklaşık 4,4 milyar lira brüt, yaklaşık 3,7 milyar liralık kar ile en karlı kuruluş olduklarına dikkat çekti.