HaberGO.Com - Habere Giden Yolunuz - Son Durum Haberler
Önceki Önceki
İZMİR Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Evliyken başkasıyla nişanlanmış 04.12.2011

İZMİR Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Evliyken başkasıyla nişanlanmış 04.12.2011

  Bu Haber 04 Aralık 2011, Pazar 23:15:38 Eklenmiştir. 383 Kez Okunmuştur.
İZMİR Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Evliyken başkasıyla nişanlanmış 04.12.2011  7 yıldır evli olduğu eşi Yasemin Y.’den boşanmak için dava açtı ama...

  



İZMİR Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Burak Y., 7 yıldır evli olduğu eşi Yasemin Y.’den boşanmak için dava açtı. Yasemin Y., eşinden boşanmak için ayda 2 bin lira nafaka ve 100 bin lira tazminat istedi. Yasemin Y., dava sürerken, eşinin 19 Kasım’da gazetelerde başka bir kadınla nişanlandığı haberini görünce, 100 bin lira daha manevi tazminat istemiyle ayrı bir dava açtı. Yasemin Y., eşinin nişanlandığı kişiye de yuvasını yıktığı için 10 bin liralık manevi tazminat davası açacaklarını söyledi.

Dr. Burak Y., avukatı aracılığıyla, eşinden boşanmak için İzmir Aile Mahkemesi’nde dava açtı. Dr. Burak Y., dilekçesinde, eşiyle 7 yıldır evli olduğunu, evliliğin özellikle son 2 yılının çekilmez bir hal aldığını, eşinin sürekli agresif davrandığını, kavga ettiklerini söyledi. Dr. Burak Y., "Kavgalar hakaret, küfür ve saldırı düzeyine geldi. Kavga sırasında eşim bana tekme ve tokat ile vurdu. Dışarıda örnek bir evlilik gibi gösterilen evliliğimiz dayanılmaz bir hal aldı. Evlilik sürecimde mesleğim gereği terfi aldım. Bunlar olurken eşimin desteği yerine kösteğini gördüm. Mesleğim gereği şehir dışında yapılan toplantıların çoğuna eşimin engellemeleri karşısında gidemedim" dedi.

’KARİYER YAPMAMA ENGEL OLDU’

Şehir dışında mesleği gereği yapılan toplantılara gittiğinde eşinin sürekli telefon edip, mesajlar attığını belirten Dr. Burak Y., "Eşimin bu tür davranışlarından dolayı mesleğimi yapamaz hale geldim. Eşimin bana karşı şiddetleri, evlilik birliğini bozdu. Hayatım tehlikede olduğundan, geceyi komşumda geçirdim. Uzmanlık Sınavı’nda Pamukkale Üniversitesi Anatomi Bölümü’nü kazandım. Gitmeme izin vermedi. Eşimle aramızda sosyo kültürel yapı farklığı var" dedi.

"GERÇEK DIŞI HİKAYE"

Eşinin iddiaların asılsız olduğunu belirten ev kadını Yasemin Y. ise avukatı Özlem Karadağ aracılığıyla mahkemeye verdiği cevap dilekçesinde, "Eşimin kariyer yapmasına engel olmadım, iş hayatına müdahale etmedim. Hiçbir erkek işyerinde katılması gereken toplantılara ’Karım izin vermiyor’ diye gitmemezlik etmez. Her evlilikte sorunlar yaşanabilir. Eşim benden fizik olarak daha güçlü. Ben onu nasıl döverim? Bu olay gerçek dışı bir hikayeden başka bir şey değildir. Her tartışmadan sonra, evi terk edip, arkadaşının evinde kalıyordu" dedi.
Yasemin Y. boşanmak için 2 bin lira nafaka, 100 bin lira da tazminat istedi.

HABERİ GÖRDÜ ŞOKE OLDU

Boşanma davası sürerken, eşinin geçen 19 Kasım’da gazetelerde başka bir kadınla nişanlandığı haberini gören Yasemin Y., şoke oldu. Yasemin Y. avukatı Özlem Karadağ aracılığıyla, doktor eşinden boşanmak için karşı dava açtı, ilk davadaki 2 bin lira nafaka 100 bin lira tazminatın dışında 100 bin lira daha manevi tazminat istedi.
Devam eden boşanma davasının açtıkları davayla birleştirilmesini isteyen Yasemin Y., ayrıca görülmekte olan davaya eşinin gazetelerde başka bir kadınla nişanlandığını gösteren haberleri de delil olarak verdi. Yasemin Y., eşinin nişanlandığı kişiye de yuvasını yıktığı için 10 bin liralık manevi tazminat davası açacaklarını söyledi.

İngilizce öğretmeni B.S. ile nişanlanan Dr. Burak Y. ise nafaka ve tazminat talebinin reddini istedi.

Kaynak:http://haber.gazetevatan.com/evliyken-baskasiyla-nisanlanmis/415428/1/Gundem



ETİKETLER : İZMİR Kızılay Kan Bağış Merkezi Müdürü Evliyken başkasıyla nişanlanmış 04.12.2011 ,

DİĞER YAŞAM VE İNSAN HABERLERİ
YAŞAM VE İNSAN HABERLERİNİN ALT KATEGORİLERİ
 
Tek Tıkla Tüm Ulusan Gazete Manşetleri
 
PKK Kamerasından Hat
Kayseri'de Emniyet M
Show TV Ali Kırca Si
Star Tv 1Erkek 1 Ka
Başbakan Erdoğan'ın
TV8 Okan Bayülgen Mu
Kim Milyoner Olmak İ
Semerkand Tv Receb-i
Kanal D Şanslı Masa
ATV Nihat Hatipoğlu
Bosna Hersek Eurovis
Norveç Eurovision 20
Sırbistan Eurovision
Malta Eurovision 201
Litvanya 2012 Bakü 2
Estonya Eurovision 2
Olum Bak Git'de Daya
İsveç Eurovision 201
[ Tümünü Göster ]
 
 
28 Şubat Soruşturmasında Reha Muhtar a Neden Bağırıyordun Diye Sorulmalı mı ?
EVET
HAYIR
GEREKSİZ BİR ANKET

Diger Anketler İçin Tıklayın...
 
Acil Satılık Uygun Fiyata Denize Sıfır Y
Reklam Ver
İl İl Namaz Vakti , Namaz Vakitleri , Ra
Xsorgula.Com Online Sorgulama Sitesi İle
Gazete Manşetleri - Günlük Gazete Manşet
Üniversite Web Adresleri
Medya Yayın Linkleri - Gazete Linkleri -
TV İzle - Radyo Dinle
Belgeseller İzle
Yabancı Müzik Dinle
Sesli Şiir Dinle
T.S.M Dinle
Türkü Dinle
İlahi Dinle
Ezgi Dinle

Şehirlerde Arama 
Sehir Seçin  Sehir Seçin  Adana  Afyonkarahisar  Aksaray  Ankara  Antalya  Aydin  Balikesir  Bolu  Bursa  Çanakkale  Çorum  Denizli  Diyarbakir  Edirne  Elazig  Erzurum  Eskisehir  Gaziantep  Hatay  Istanbul  Izmir  Kahramanmaras  Kayseri  Kocaeli  Konya  Kütahya  Malatya  Manisa  Mersin  Mugla  Nevsehir  Osmaniye  Sakarya  Samsun  Sivas  Tekirdag  Trabzon  Usak  Zonguldak
Buraya Reklam
Web Stats
Sitemizde Yayınlanan haber, Yazı, Video, Makale ve Dökümanları Sitemiz Paylaşım Amaçlı Sunar Ve Hiçbir Sorumluluk Kabul Etmez.
Buraya Reklam
 
Başkanlık Seçimi , Ayancık Atatürk Anadolu Lisesi SİNOP , 2011-2012 Yılı İlköğretim 8. Sınıf TÜRKÇE Yıllık Planı İndir, yaklaşık 12 bin lirayı verdi Kate Moss tan ateşli bir öpücük aldı., İlginç haberler, Tebliğin İçeriğinde;Yargı Harçları : , metaztaslı melanoma aşısı bulundu, başbakan recep tayyip erdoğan tunus mısır libya gezisi konuşması, stat dışındaki taraftar olayları nedeniyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun verdiği kararı çok ağır bulduklarını söyledi. , Bihlun Tamaylıgil: Genel Sekreter, den 29.07.2011, Uşak yaşam kalite sırası , bedeli, 12.Öğretmenler kurulu sene başı toplantısı yapılması. , üzerine kızın bindiği inek, Bakan Çubukçu ya açık mektup yazdıla, un oyuncuları saba Tümer de, TBMM de 7 Mayıs 2010 da kabul edilen, Erdoğana Sizin delikanlı tavrınızı seviyoruz. 15.03, Ayşe tükrükçü ve emel hanım Seda Sayan, VİDEO-2012 Yılbaşı Kutlamaları Hong Kong Havai Fişek Gösterisi İZLE, li genç mucit, ntv spor maç golleri, donmak üzereyken jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı., değişik yöntemler arasından hangisinin daha yaygın kullanılacağı, silah bırakma, GAZETEDE BUGÜN, Armani, Siirt ili milletvekili kesin aday listeleri, Galatasaray Üniversitesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik,